Tuna Ev bu bahar ilhamını doğadan aldı

Tuna Ev bu bahar ilhamını doğadan aldı

Tuna Ev, 2018 İlkbahar Koleksiyonu’nda “romantik”, “tanıdık” ve “zamansız” dokunuşlarla evinize özel bir ruh katıyor. Doğanın ve doğal olanın sıcaklığını yaşam alanlarınıza taşıyan Tuna Ev, zarif ve yumuşak çizgilerle özgün tasarımlar yaratıyor.

“Bugünün ev yaşamı, bugünün tasarımı” mottosuyla yola çıkan Tuna Ev, 2018 İlkbahar Koleksiyonu ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Geçmişin esintilerinin günümüz çizgileriyle harmanlandığı Tuna Ev 2018 İlkbahar Koleksiyonu, doğanın sunduklarını sıcak dokunuşlarla evinize taşıyor. Tuna Ev koleksiyonunda her şey size özel düşünülmüş. Koleksiyonda yer alan tüm ürünler farklı modüller ve kombinasyonlarla sadece sizi yansıtan yaşam alanları yaratıyor. Evinize uygun ebattaki modüller ve ona ait tamamlayıcılar arasından belirleyeceğiniz ürünler; 120 farklı kumaş, birbiriyle kombinlenebildiği gibi tekil olarak da kullanılabilen mat ya da parlak 15 ahşap ve lake seçeneğiyle istediğiniz ruha bürünüyor.

Her evin özel olduğunu hatırlatan Tuna Ev Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Tuna Gülsoy, “Fabrikasyon üretimi butik sunan bir şirketiz. İşin terziliğini yapıyoruz. Müşterilerimize mevcut koleksiyonlar içinden renk, kaplama seçimleri sunarak kendi ürünlerini tasarlamalarına imkan sunuyoruz” diyor.

Romantik, tanıdık, zamansız

Tuna Ev’in doğadan ve doğal olandan ilham alarak oluşturduğu 2018 İlkbahar Koleksiyonu’nda “romantik”, “tanıdık”, “zamansız” temalarıyla, farklı materyallerin uyumunu, doğalın özgünlüğüyle birleşiyor. Romantik temasında ilhamını doğadan alan, rahatlığı ilke edinen ve bunun üzerine sıcaklık ve davetkarlık ekleyen bir tasarım anlayışı öne çıkıyor. Aydınlık ve ferahlığın ön plana çıktığı temada açık ve pastel tonlar kullanılıyor. Tanıdık temasında ahşabın doğallığı ve sıcaklığıyla ince, yumuşak ve zarif eğimlerin birlikteliğini zanaatkarın becerisiyle harmanlayan bir tasarım kurgusu göze çarpıyor. Farklılıkların uyumundan yola çıkılan zamansız teması ise klasik motif ve formların modern dokunuşlarla yorumlandığı çizgisiyle dikkat çekiyor.

Klasiğin güncelle buluşması

2018 koleksiyonundan GO ürün grubu; “zamansız” temasıyla tasarlandı. Yaşadığımız toprakların geçmişinden beslenen ürün grubunda, klasik motif ve formlar güncel olanla buluşuyor. GO yalın, sıcak ve şık çizgisiyle dikkat çekiyor. Yuvarlak hatlarıyla sizi adeta kucaklayan kanepe grubu, adeta bulutların üstünde bir rahatlık hissi sunuyor. Kanepe grubunda rahatlık hissi minder ve kırlentlerle maksimuma çıkıyor. Serinin yatak grubunda ise metal ve mermer dokunuşlarla oluşturulan sakin duruş, ahşap ve derinin sıcaklığıyla dengeleniyor.

Bir parça huzur ve sıcaklık

Bu yıl ilk kez İSMOB fuarında görücüye çıkan ve ödül alan Nar serisi ise “tanıdık” temasından yola çıkıyor. Yuvarlak hatları, özel seçilmiş ahşap dokusuyla evinize sıcaklık katan Nar serisi, sizi adeta tanıdıklık hissiyle kucaklıyor. Serinin yemek grubunda masa ayaklarında pirinç aksesuarlar kullanılmış. Bu detay ışıltısıyla yaşam alanlarına şık bir dokunuş katarken; sıcaklığını hissetmekten keyif aldığımız ahşabın zanaatkarın el becerisiyle harmanlanmış yumuşaklığı, kişiyi saran bir huzur duygusu yaratıyor. Evde çalışmayı sevenler ve onların ihtiyaçları da düşünülerek seriye ek olarak tasarlanan ve kendi kategorisinde ödül alan çalışma masası ise pirincin netliği ve ışıltısının deri ve ahşapla harmanlandığı çok özel bir parça. Nar çalışma masası zanaatkarın el becerisinin gerek ahşap gerekse deri parçalarda kalitesini ortaya seriyor.

Akdeniz’in sıcak rüzgarı

Romantik temasının bir yansıması olan Perge ise Akdeniz’in sıcak ve davetkar doğasını yatak odanıza taşıyor. Aydınlık ve ferah renkleri muhteşem doğasıyla bir araya gelen Perge serisi, provensal tarzı da bu hisle yorumlayarak, huzurlu ve mutlu bir sabaha uyanmanızı istiyor. Ahşabın dokusundan ziyade hissini alarak, mat tercih edilen kaplaması ve keten dokularında seçilmiş olan kumaşlarıyla sükûnet ve dinginlik sunuyor.